• Tarief HR advies en projecten

  Ondersteuning op HR gebied door DamCa – hr advies & projecten – kan plaatsvinden in verschillende vormen uiteenlopend van eenmalige ondersteuning bij een lastig vraagstuk, het uitvoeren van een tijdelijk project tot het vervangen van een (zieke) collega.

  Het uurtarief is vanaf € 90,- per uur en is afhankelijk van de aard en/ of duur van de opdracht. Afhankelijk van de omvang van de organisatie van de opdrachtgever kan het tarief verschillen. Het tarief wordt altijd vóóraf met de opdrachtgever afgesproken, dus geen verrassingen achteraf! Het genoemde tarief is excl. BTW en reiskosten. De algemene voorwaarden van DamCa zijn van toepassing.

 • Tarieven Coaching

  Om coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken hanteer ik twee soorten tarieven. Een standaard zakelijk tarief en een speciaal kortingstarief voor particulieren. Dat geeft mij de mogelijkheid om zoveel mogelijk mensen verder te helpen in het ontdekken van hun dromen en deze te realiseren. Een coach traject bestaat gemiddeld uit 6 coachgesprekken van 1 tot 1,5 uur.

 • Coachsessie particulierCoachsessie zakelijk
  1 uur € 90 € 150
  1.5 uur€ 125 € 200
 • *Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW

 • Vergoedingen

  Via je werkgever

  Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Dit budget kun je ook inzetten voor coaching. Het voordeel van coaching is de individuele benadering. Jij staat centraal waardoor coaching effectiever en goedkoper is.

  Via de belasting

  Wanneer je de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief btw als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.