• Aandacht voor de medewerkers is enorm belangrijk. Niet alleen omdat de medewerker de kwaliteit van de organisatie bepaalt, maar ook omdat de medewerker cruciaal is voor het voortbestaan van een organisatie. Weet jij een organisatie waar niemand werkt? Ik niet! En de medewerker is en wordt steeds kostbaarder! Het aantal werkenden wordt immers steeds minder en het aantal vacatures steeds groter!

  Het behouden van medewerkers, het binden en boeien, het hebben van een aantrekkelijk imago als werkgever, het wordt steeds belangrijker. HR speelt hierin een heel belangrijke rol. Zowel een coachende rol en business partner rol voor het management maar ook voor het borgen dat medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen zodat zij inzetbaar blijven en de kwaliteit van de organisatie, de dienst of het product kunnen blijven borgen.

  DamCa – HR advies en projecten – kan hierbij helpen!

  Wat mij onderscheidt van andere interim HR professionals is dat mensen mij omschrijven als ‘verbinder’. Ik kan afstand nemen, verschillende zienswijzen en belangen overwegen en vervolgens met een realistisch advies komen. Waar nodig, ook uitgewerkt in een praktisch plan van aanpak. Doordat ik toegankelijk ben en eerlijk te werk ga, weten mensen wat zij aan mij hebben.

  Wat kun je van mij verwachten?

  Als HR professional breng ik graag opdrachtgevers verder met hun HR beleid, projecten & activiteiten. Door mijn ondernemerschap, doortastendheid en daadkracht, kan ik structuur aanbrengen en mensen enthousiasmeren het beste uit zichzelf te halen.

  Wat bied ik?

 • Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek als je meer wilt weten en kennis wilt maken met mij als HR Professional.

  Ja, ik wil dat!