• Er is zoveel mogelijk als we durven te dromen en deze dromen durven te realiseren.
  Als we onszelf niet laten tegen houden door onze angsten of blokkerende gedachten. Je kunt zoveel plezier hebben.

  Maar voor een ieder van ons begint het vaak met het onder ogen zien van onze angsten of blokkerende gedachten. En dat kan best confronterend zijn!

  Maar als je dit overwint kan het leven een feestje zijn. Waar je plezier hebt en je dromen realiseert!

 • Ik ben Annita Datema. Ruim 20 jaar geleden heb ik mijn studie Personeel & Organisatie afgerond en ben ik mijn carrière als HR professional begonnen. In de afgelopen 9 jaren heb ik al een enkele keer een uitstap gemaakt naar het eigen ondernemer zijn. Maar door financiële onzekerheden en mijn eigen onzekerheid koos ik toch elke keer weer voor het werken in loondienst. Maar dat is niet waar mijn hart ligt. Het ondernemerschap biedt mij vrijheid en onafhankelijkheid.

  In 2018 durfde ik mijn onzekerheid de rug toe te keren en een andere keuze te maken. Ik richtte mijn eigen bedrijf op. Vanaf die tijd ben ik als interim HR professional werkzaam. Hoe gaaf is dat!

  Tijdens mijn carrière als HR professional ontdekte ik mijn grote passie: persoonlijke ontwikkeling, coaching en in het verlengde daarvan het realiseren van dromen. Daarom ben ik in maart 2019 gestart met de opleiding tot Professioneel Coach. En bied ik nu naast mijn interim HR opdrachten ook coachtrajecten aan.

  Ik realiseer mijn eigen droom en wil anderen helpen met het realiseren van hun dromen.

  Mijn hart ligt gezien mijn expertise, maar natuurlijk ook gezien mijn werkervaring, op het werk gerelateerde vlak. Maar daar komt ook altijd een stuk persoonlijke ontwikkeling bij kijken. Jou tot (nieuwe) inzichten brengen, zelfbewuster te maken en de regie over de situatie weer in eigen hand te laten nemen … dat is voor mij het mooiste wat er is.

 • Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?
  Meld je dan aan voor mijn tips, artikelen en nieuws. Laat je inspireren om jouw dromen en doelen te realiseren en schrijf je hieronder in voor mijn updates in je mail.

 • Schrijf je in voor mijn e-mails met tips en inspiratie!

  Laat hier je voornaam en e-mailadres achter en ontvang 2x per maand tips en inspiratie. Als cadeau ontvang je direct het gratis e-book met 4 tips op weg naar een zelfverzekerde professional.

  Ik ga vertrouwelijk om met jouw gegevens, lees de privacyverklaring.