• En jij? Durf jij te dromen? Je dromen te realiseren? Die keuze te maken? Of misschien voor jezelf te beginnen?
  Al ruim 20 jaar werk ik als HR professional. Gedurende mijn carrière ben ik regelmatig van baan veranderd waardoor ik veel werkervaring heb opgedaan in verschillende organisaties.
  Als HR professional heb ik met regelmaat professionals zien ‘vast’ zitten in een bepaalde situatie. Voor iedereen kan deze situatie weer anders zijn, variërend van het geen uitdaging meer zien in je huidige functie, het moeilijk vinden om een keuze te maken, een conflict met een collega of misschien wel je leidinggevende tot een persoonlijk vraagstuk.

  Wat kun je van mij als coach verwachten?

  Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om mensen te begeleiden bij het realiseren van hun dromen of doelen. Omdat het mij zoveel voldoening oplevert om hieraan te werken. En de wereld wordt een mooiere plek als meer mensen doen waar ze energie van krijgen, wat ze leuk vinden om te doen.

  Wat is het resultaat?

  Het resultaat is dat je bewuster naar jezelf leert kijken, dat je voor jezelf inzichtelijk krijgt welke keuzemogelijkheden je hebt en hoe je deze kan beïnvloeden. 

  Wat is mijn werkwijze?

  ✔ Ken je droom

  Wat is je droom? En wat houdt jou tegen om je droom te realiseren? Wat kun jij doen om dit te veranderen? Volg je gevoel. Het wijst je altijd de weg en durf daarop te vertrouwen. Als je de eerste stap zet in de voor jou juiste richting wordt het pad vanzelf helderder.

  ✔ Daag jezelf uit

  Is er nog iets wat je graag zou doen? Ligt er nog een droom op je te wachten? Iets wat je dolgraag in je leven (of werk) zou willen veranderen of realiseren? Wat het ook is: als je je verlangens kent, kun je stap voor stap aan de slag. Dan kun je zelf de regie nemen en jouw dromen werkelijkheid laten worden!

  ✔ Vier je succes(sen)

  Gedurende het coachtraject zullen er doorbraken zijn, omdat je uit je comfort zone stapt en tot nieuwe inzichten zult komen. Hoe mooi is dat!

 • Je hebt behoefte aan verandering. Je wilt bijvoorbeeld meer bereiken, je meer profileren, meer zelfvertrouwen krijgen of meer jezelf zijn. Je ervaart onrust, conflicten of je wilt minder last hebben van moeilijke situaties.

  Lees meer

 • Je zit niet meer op je plek. Je krijgt geen energie van je werk. Of je staat op het punt keuzes te maken. Maar wat wil je eigenlijk? Wat vind je leuk? En wat belangrijk? Waar ben je goed in en welke banen of werk-zaamheden passen bij jou? En… hoe kom je daar?

  Lees meer

 • Je wilt groeien in jouw rol als leidinggevende of manager. Leer jezelf en je team beter kennen, leer effectiever te communiceren en ontwikkel jouw persoonlijke leiderschapsstijl. Een stijl die past bij jouw kwaliteiten en uitdagingen. Kortom, haal het beste uit jezelf en uit je team!

  Lees meer