• Bijzondere periode

  Het was donderdag 12 maart 2020 en mijn laatste dag bij mijn opdrachtgever voor een HR interim opdracht. Die avond ging ik als afscheid met een aantal HR collega´s uit eten. Dat was tevens de 1e dag dat het in verband met Corona niet meer vanzelfsprekend was om uit eten te gaan. Het was die avond al beduidend rustiger in het restaurant.

  In de periode daarna ging alles dicht ... de kapper en de restaurants. Ik zag de HR interim opdrachten opdrogen. Hoe bizar want juist in deze periode is er op HR gebied een hoop te doen. Ik had toen echt niet bedacht dat ik de komende drie maanden thuis zou doorbrengen met man en kinderen.

  Het was ook heel gek ... zeker de eerste paar weken. Ineens zit je met je man aan de eettafel te werken en zitten je kinderen boven in hun kamer online te chatten met klasgenoten en docenten. Zijn afspraken met ouders, broers en zussen en vrienden geen vanzelfsprekendheid meer.

  Aangezien een nieuwe HR opdracht uitbleef heb ik de afgelopen maanden gebruikt voor het uitwerken van mijn idee voor een online training. Ik zat volop in de creatie modus. Ik kan je vertellen dat dit echt een journey is. Een journey van inspiratie, bevlogenheid, bruisen van energie, af en toe de haren uit je hoofd trekkend omdat je er technisch niet uit komt. Maar blijven volharden en niet opgeven! En zie daar 3 maanden later staat mijn online training er. 

  Op dit moment ben ik druk bezig met het promoten van mijn gratis weggever. Ook dit is een journey van inspiratie, creatie en de connectie met de ideale klant proberen te maken. Ik ben geen salestijger dus dit is echt wel even zoeken ... uit mijn comfortzone stappen en een proces van trial and error.

  En stiekem heb ik dan ook nog weleens een stemmetje die zegt ´wie zit er nou op jou te wachten´. Maar ik weiger om naar die stem te luisteren. Ik heb wel degelijk wat in mijn mars en ben er van overtuigd dat ik iets voor andere professionals kan betekenen. 

  Dus ben jij die professional die op dit moment even ´vast´ zit en weet je niet hoe je de situatie kunt doorbreken. Kost je werk je meer energie dan dat het je energie geeft? Twijfel je of je dit werk nog wel jaren zou willen blijven doen? Maar durf je de stap om je baan op te zeggen niet te nemen of weet je niet wat je dan zou willen doen? Wat je kwaliteiten zijn en wat voor werk daar eventueel bij past? Voel je jezelf onzeker en pieker je veel?

  Wil je gewoon genieten, tevreden zijn, maar ook ambitieus durven zijn en naar doelen toe kunnen werken? Kijk dan eens naar de 4 praktische tips die in mijn gratis ebook staan. 

  Ik weet zeker dat deze tips bewustwording bij jou creëren en nieuwe inzichten. Daarmee wordt voor jou helderder wat jouw mogelijkheden zijn en volgt het maken van keuzes en het in actie komen vanzelf.

  Je voelt je zekerder van jezelf en hebt veel meer energie! 

  Let's start!