• Dare to connect!

  In mijn 1e blog heb ik jou meegenomen in de 1e stap in de realisatie van mijn droom. Het neerzetten van het merk ‘DamCa’. De naam ‘DamCa’ is een samensmelting van mijn meisjes en getrouwde naam. Waarbij ‘Dam’ een creatieve afkorting is van Datema en ‘Dam’ tevens staat voor afsluiten. Iets tegenhouden. Het laatste deel ‘Ca’ is een afkorting van Cats en vormt als afkorting tevens het symbool voor Calcium. Calcium is een noodzakelijk element voor ons lichaam. Wist je dat circa 98% van het Calcium wat wij in ons lichaam hebben zich bevindt in onze botten en gebit?

  Vrij vertaald staat de naam ‘DamCa’ symbool voor het tegenhouden van negatieve gedachten die ons tegenhouden te doen wat we graag willen doen. 

  Face the thing you fear and fear will leave you.
  Don't permit fear to control your life.

  Doen wat we graag willen doen geeft ons energie, vervuld ons van blijdschap. Blije en energieke mensen maken de wereld een stukje mooier. Iets waar ik als coach graag aan wil bijdragen. Vanuit die gedachte ben ik bezig met het ontwikkelen van een eigen (online) coachprogramma. Inmiddels zijn we een paar weken verder en beginnen de ideeën concreter te worden. Om mijn merk ‘DamCa’ meer naamsbekendheid te geven maak ik momenteel gebruik van de advertentiemogelijkheden van Facebook. Ik kan je vertellen dat er een wereld voor mij open gaat. Een wereld van gepuzzel en vragen. Wat kan ik concluderen op basis van het aantal weergaven en kliks? Betekenen het aantal nieuwe likes op mijn pagina ook meer klanten? Maar het resulteert nog niet in nieuwe aanmeldingen …

  Don’t try to impress people. Always be yourself!

  Is het jou duidelijk wat ik te bieden heb? Om jou een idee te geven neem ik je mee in het coachtraject van Trea (fictieve naam). Trea is een jonge vrouw en kwam bij mij met een hulpvraag m.b.t. de werksituatie. Ze zag bij haar werkgever geen uitdaging meer en het lukte door de vele mogelijkheden niet om een keuze te maken. Ze verlamde als het ware in de situatie. 

  In het coachtraject kwam naar voren dat Trea het moeilijk vind om aan te geven wat ze wil (en dus keuzes te maken). Daarin voelt ze zich kwetsbaar en is ze bang om afgewezen te worden. Daaraan lag ten grondslag dat ze ervan overtuigd was ‘dat zij er niet toe doet’. 

  En als je er niet toe doet, waarom zou je dan zelf moeten kiezen? In de coachsessies hielp ik Trea door het inzicht te geven hoe deze overtuiging (ik doe er niet toe) haar belemmert. Hoe deze als een rem op haar ontwikkeling en groei staat. En hoe door het ontwikkelen van een nieuwe mindset Trea zichzelf meer ruimte geeft om zo te ervaren dat zij wel degelijk het verschil maakt en er toe doet, zonder daarin de bevestiging van anderen nodig te hebben.

  If you can dream it. You can do it! 

  Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op! 

  Dare to start!

  Liefs, Annita