• Koudwatervrees?

  Inmiddels ben ik 1,5 jaar werkzaam als ZZP-er.
  Eigenlijk sta ik al vanaf 2010 ingeschreven in de Kamer van Koophandel en heb ik voor 2018 al een tweetal interim opdrachten gedaan. Een interim opdracht in 2010 bij Atlant Zorggroep in Apeldoorn en in 2016 bij Buckaroo te Utrecht.

  Het lukte mij prima om een opdracht te genereren maar toch was daar elke weer dat knagende stemmetje in mijn hoofd ‘wat als het niet lukt om een nieuwe opdracht te vinden’. Allerlei doem scenario’s passeerden in mijn hoofd. Ik kreeg het er af en toe benauwd van. Dus als dan die leuke vacature voorbij kwam in loondienst …. kon ik het niet laten om daar op te solliciteren. Terug naar de veiligheid en zekerheid van een bestendig inkomen en de luxe van een inkomen bij ziekte en opbouw van een oude dag voorziening.

  Maar die knagende stemmetjes zijn best lastig en verrekte irritant. Want toen kwam het stemmetje weer van de ondernemer. ‘Is dit het nou?’ Is dit wat je echt wilt? Nee hé? Maar je doet het voor de zekerheid, omdat je geen stress over geld wil. En omdat je ergens bij wilt horen.

  Maar wat wil je nou echt?

  Dus in 2018 toen mijn contract bij Amac ten einde liep, dacht ik bij mezelf ‘als je het nu niet doet, in deze goede markt, dan doe je het nooit’. Ik gaf mezelf een figuurlijke schop onder de kont, blies het stof van mijn ondernemerschap en ben in mei 2018 gestart als interimmer. En zie 1,5 jaar later ben ik continu aan het werk geweest en durf ik me voor het eerst echt in het openbaar als ‘interimmer’ neer te zetten. Met alles wat daarbij hoort.

  Met trots presenteer ik jullie DamCa … mijn professionele ‘ik’ die inzetbaar is op interim HR (advies)opdrachten en bezig is met het ontwikkelen van een eigen (online) coachprogramma. Want 1 ding weet ik inmiddels zeker .. durf te dromen en uiteindelijk ook te doen. Je krijgt er zoveel energie van ..het gaat letterlijk in je stromen en dat wil ik met zoveel mogelijk mensen delen!

  Dare to dream!

  Liefs,

  Annita